skip to Main Content

Professionele tuinmachine merken

Hier vindt u de voornaamste merken die T&P Kaatsheuvel vrijblijvend kan aanbieden. Voor meer informatie over de verschillende merken klikt u op de afbeelding van het desbetreffende merk.

Alle tuinmachine merken van verschillende machines die worden aangeboden zijn gegarandeerd professionele machines van hoge kwaliteit. Bij aankoop van nieuwe machines krijgt u standaard fabrieksgarantie en bieden wij u service en advies over het juiste gebruik van de machine. Naast alle getoonde merken biedt T&P Kaatsheuvel veel gebruikte machines aan, ook deze machines kenmerken zich als professionele machines van hoge kwaliteit. Het grootste deel van de aangeboden grasmachines zijn van merken als Ransomes, John Deere / Sabo Roberine, Toro, Hayter en bij het handgereedschap voornamelijk Stihl, Stiga en Husqvarna.

Een tuinmachine van een goede fabrikant maakt het verschil

Door jarenlange ervaringen in tuin en parkmachines hebben wij vele klanten kunnen helpen bij de reparatie en verkoop van tuinmachines. Maar wat maakt nu het verschil tussen kwaliteitsmerken en consumentenmerken? Een aantal feiten voor u op een rij:
✓ Kwaliteitsmerken stellen hogere eisen aan de voorwaarden van machines.
✓ Kwaliteitsmerken gebruiken hoogwaardige materialen.
✓ Kwaliteitsmerken gaan over het algemeen jaren langer mee.
✓ Kwaliteitsmerken hebben verschillende leveranciers van onderdelen waardoor u zelf kunt kiezen waar u uw machine laat repareren, in plaats van dat u uw machine bij een specifieke fabrikant moet laten repareren of genoodzaakt bent een nieuwe machine moet kopen. Wilt u meer weten over merken? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden voor reparaties, inkoop of verkoop van uw machine? Neem dan contact op met ons!

Inkoop

Bij T&P Kaatsheuvel kunnen, mits het voldoet aan de eisen , oude machines direct worden verkocht of worden ingeruild bij aankoop van nieuwe(re) cirkelmaaier of handgereedschap.

Verkoop

T&P Kaatsheuvel beschikt over een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte tuinmachines. Al onze machines zijn van hoge kwaliteit en ons aanbod wordt dagelijks up-to-date gebracht.

Reparatie

T&P Kaatsheuvel is een vakkundig bedrijf voor het onderhoud of de reparatie van uw grasmaaier of  uw tuingereedschap. Onze specialisten beschikken over jarenlange kennis en ervaring.


Occasions

Onderhoud

Contact
Back To Top