skip to Main Content
Reparatie tuinmachines
Complete reparatie van uw tuinmachines

Complete reparatie tuinmachines en parkmachines

Bij T&P Kaatsheuvel bent u aan het juiste adres voor volledige reparatie van professionele grasmaaiers, handgereedschap en toebehoren. Van grote zitmaaiers als John Deere, Ransomes, Sabo Roberine, Toro enzovoorts tot de kleine machines van Stihl, Husqvarna of Stiga kunt u terecht bij T&P Kaatsheuvel. Uiteraard worden er bij reparaties eerst goed doorgenomen welke reparaties nodig zijn en welke kosten er aan komen, om eventuele verassingen uit te sluiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Reparatie van professionele tuinmachines en toebehoren

Voor alle professionele tuinmachines, groot en klein, biedt T&P Kaatsheuvel een gepaste oplossing bij de reparatie van de machine. T&P Kaatsheuvel is bij uitstek de specialist in het onderhoud en de reparatie van zowel professionele cirkelmaaiers als voor kooimaaiers.

Controle en reiniging

Naast de benodigde reparatie zal een van onze specialisten ook zorgen voor een optimale werking van uw machine door o.a. een checklist te volbrengen op de gehele machine. Daarnaast wordt de machine ook gereinigd zodat u uw machine direct weer kunt gebruiken.

Haal en brengservice

Heeft u geen tijd om uw machine te brengen? Geen probleem, bij T&P Kaatsheuvel kunt u uw machine laten ophalen en brengen op een door u gewenst tijdstip. Daarnaast bieden wij een mogelijkheid om op locatie een reparatie uit te voeren, meer hierover vindt u op de ‘pechhulp‘ pagina.

Onderdelen nodig?

Het kan ook zijn dat u zelf de reparaties wilt uitvoeren. Daarom heeft T&P Kaatsheuvel een voorraad aan de meest voorkomende onderdelen voor kleinere reparaties en de eventuele benodigdheden voor deze reparaties. Bij de kleine onderdelen betekent dit concreet het volgende:

  • Messen voor grasmaaiers en handgereedschap
  • Looprollen voor kooimaaiers
  • Kettingen van motorzagen
  • Brandstof (2-takt en 4-takt)
  • Olie voor motor, hydraulisch, assen en specifiek voor handgereedschap
  • Filters voor olie, brandstof en lucht
  • Snaren
  • Spuitbussen remmen reiniger en kruipolie

Formulier reparatie tuinmachines

Inkoop

Bij T&P Kaatsheuvel kunnen, mits het voldoet aan de eisen , oude machines direct worden verkocht of worden ingeruild bij aankoop van nieuwe(re) cirkelmaaier of handgereedschap.

Verkoop

T&P Kaatsheuvel beschikt over een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte tuinmachines. Al onze machines zijn van hoge kwaliteit en ons aanbod wordt dagelijks up-to-date gebracht.

Reparatie

T&P Kaatsheuvel is een vakkundig bedrijf voor het onderhoud of de reparatie van uw grasmaaier of  uw tuingereedschap. Onze specialisten beschikken over jarenlange kennis en ervaring.


Occasions

Onderhoud

Contact
Back To Top