skip to Main Content

Cirkelmaaier

Hier vindt u het huidige aanbod aan cirkelmaaiers. De cirkelmaaier is met de horizontaal draaiende messen meer geschikt voor het maaien van relatief langer gras.

Wanneer is een cirkelmaaier geschikt?

Cirkelmaaiers zijn over het algemeen beter in het omgaan met een enigszins onregelmatige ondergrond dan kooimaaiers, maar kunnen vaak niet zo kort maaien als kooimaaiers.  Een cirkelmaaier is normaliter meer geschikt om een gazon te maaien met langer gras, al kan er ook met een cirkelmaaier kort geknipt worden.

Bij T&P Kaatsheuvel worden alleen professionele cirkelmaaiers aangeboden. Enkele bekende merken van professionele cirkelmaaiers die worden aangeboden zijn John Deere, Ransomes en Sabo Roberine. Ook voor onderdelen, nieuw en gebruikt, bent u bij T&P Kaatsheuvel aan het juiste adres. Daarnaast kan uw machine altijd terecht bij ons voor reparatie, bekijk alle mogelijkheden op de service pagina .

Bekijk alle tuinmachines

Inkoop

Bij T&P Kaatsheuvel kunnen, mits het voldoet aan de eisen , oude machines direct worden verkocht of worden ingeruild bij aankoop van nieuwe(re) cirkelmaaier of handgereedschap.

Verkoop

T&P Kaatsheuvel beschikt over een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte tuinmachines. Al onze machines zijn van hoge kwaliteit en ons aanbod wordt dagelijks up-to-date gebracht.

Reparatie

T&P Kaatsheuvel is een vakkundig bedrijf voor het onderhoud of de reparatie van uw grasmaaier of  uw tuingereedschap. Onze specialisten beschikken over jarenlange kennis en ervaring.


Occasions

Onderhoud

Contact
Back To Top