skip to Main Content
T&P Kaatsheuvel
Dé specialist in tuin en parkmachines

T&P Kaatsheuvel, de specialist in tuin en parkmachines

Sinds 2007 is T&P Kaatsheuvel de specialist in tuin en parkmachines, zowel voor de inkoop, verkoop als voor de reparatie van tuin en parkmachines. Met ruim 40 jaar kennis ervaring binnen de branche bent u bij T&P Kaatsheuvel aan het juiste adres voor onderhoud en advies van tuinmachines.

Vakkundig

Door jarenlange ervaring in het repareren, en verhandelen van tuin en parkmachines is T&P Kaatsheuvel de specialist in tuin en parkmachines, onder andere in: kooimaaiers, cirkelmaaiers, motorzagen, bladblazers / heggenscharen en sub compact tractoren

Door deze specialisatie kunnen wij u snel en correct ondersteunen op uw machine.

Deskundig

Wij voorzien onze klanten graag van het juiste advies, in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om onderhoud of om het gebruik van een machine, wij helpen u graag verder!

Met een goed advies kan u de levensduur van uw machine worden verlengd of kunt u op tijd kiezen om de uw oude machine in te ruilen of te verkopen op het moment dat de machine nog een aantrekkelijke restwaarde heeft.

Flexibel

Wij begrijpen dat klanten niet altijd binnen de reguliere openingstijden langs kunnen komen. Daarom kunnen klanten bij T&P Kaatsheuvel een afspraak maken buiten deze tijden.

Heeft u zelf geen tijd om uw machine weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Dat is geen probleem bij ons. Wij kunnen op iedere gewenste werkdag van de week een machine komen ophalen, in heel Nederland.

Services

Op zoek naar een specialist in tuin en parkmachines voor uw grasmaaier of voor uw tuingereedschap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor onderhoud, reparatie als voor pechhulp kunt u T&P Kaatsheuvel direct raadplegen.

Inkoop

Bij T&P Kaatsheuvel kunnen, mits het voldoet aan de eisen , oude machines direct worden verkocht of worden ingeruild bij aankoop van nieuwe(re) cirkelmaaier of handgereedschap.

Verkoop

T&P Kaatsheuvel beschikt over een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte tuinmachines. Al onze machines zijn van hoge kwaliteit en ons aanbod wordt dagelijks up-to-date gebracht.

Reparatie

T&P Kaatsheuvel is een vakkundig bedrijf voor het onderhoud of de reparatie van uw grasmaaier of  uw tuingereedschap. Onze specialisten beschikken over jarenlange kennis en ervaring.


Occasions

Onderhoud

Contact
Back To Top