skip to Main Content

Kooimaaier

Hier vindt u het huidige aanbod aan kooimaaiers. Een kooimaaier is met haar verticaal draaiende snijcilinders vooral geschikt om een gazon kort en strak gemaaid te houden, zoals golfbanen en voetbalvelden.

Wanneer is een kooimaaier geschikt?

Kooimaaiers zijn met haar verticaal draaiende snijcilinders vooral geschikt om een gazon kort en strak gemaaid te houden, zoals golfbanen en voetbalvelden. Daarnaast is de hoogte van dit soort maaier veel preciezer af te stellen dan die van een cirkelmaaier, waardoor de gewenste hoogte tot op de millimeter nauwkeurig kan worden versteld. Een kooimaaier knipt het gras af, terwijl een cirkelmaaier het gras er af slaat.

Bij T&P Kaatsheuvel worden alleen professionele maaiers aangeboden. Enkele bekende merken van professionele grasmaaiers die worden aangeboden zijn John Deere / Sabo Roberine, Ransomes en Hayter. Ook voor onderdelen, nieuw en gebruikt, bent u bij T&P Kaatsheuvel aan het juiste adres. Daarnaast kan uw machine altijd terecht bij ons voor reparatie, bekijk alle mogelijkheden op de service pagina .

Bekijk alle tuinmachines

Inkoop

Bij T&P Kaatsheuvel kunnen, mits het voldoet aan de eisen , oude machines direct worden verkocht of worden ingeruild bij aankoop van nieuwe(re) cirkelmaaier of handgereedschap.

Verkoop

T&P Kaatsheuvel beschikt over een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte tuinmachines. Al onze machines zijn van hoge kwaliteit en ons aanbod wordt dagelijks up-to-date gebracht.

Reparatie

T&P Kaatsheuvel is een vakkundig bedrijf voor het onderhoud of de reparatie van uw grasmaaier of  uw tuingereedschap. Onze specialisten beschikken over jarenlange kennis en ervaring.


Occasions

Onderhoud

Contact
Back To Top