skip to Main Content
Pechhulp tuinmachines
Snel ter plekke

Pechhulp tuinmachines

Voordat uw machine wordt opgehaald wordt telefonisch eerst geprobeerd te achterhalen welke problemen zich voor doen. Bijvoorbeeld, als uw machine slecht start kan dit liggen aan een versleten accu, maar ook aan slechte bedrading, te weinig brandstof of een versleten startmotor. Het is belangrijk om te achterhalen waar het probleem ligt, in een aantal gevallen kunt u namelijk snel het probleem zelf oplossing en tijd besparen. Bij rook of harde krakgeluiden adviseren wij snel contact op te nemen en uw machine direct af te zetten.

Bel bij pechhulp direct 0416-280 555 om zo snel mogelijk gebruik te maken van de service pechhulp tuinmachines.

Spoedreparatie

Wij kunnen u snel van dienst zijn om te kijken of de reparatie ter plekken kan worden volbracht. Onze specialist neemt altijd uitgebreide gereedschapskist mee met een kleine voorraad aan onderdelen. Daarnaast neemt onze specialist aan de hand van de ontvangen informatie van de klant vaak nog extra benodigde onderdelen en benodigd gereedschap mee.

Direct naar de werkplaats

Lukt het onze specialist niet om ter plekke een gepaste oplossing te bieden dan neemt hij (uiteraard in overleg) de machine mee naar de werkplaats voor een spoedreparatie. T&P Kaatsheuvel beschikt over een grote voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen en kan daardoor snel handelen bij spoedreparaties.

Vervangende machine

In extreme situaties bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om een vervangende machine van ons te gebruiken totdat uw eigen machine volledig is gerepareerd. Dit gebeurt echter alleen in uiterste gevallen en onder goed overleg met onze klanten.

Haal en breng service

Lukt het niet de machine ter plekken te repareren dan wordt de machine meegenomen naar de werkplaats en wordt deze hier gerepareerd.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw machine te laten ophalen of te laten brengen als deze geen stukken heeft. Wel wordt geadviseerd dit eerst te overleggen om niet tegen onverwachte kosten aan te lopen.

Heeft u meerdere machines die u tegelijkertijd wil laten ophalen? In veel gevallen is het mogelijk twee grote maaiers op een aanhanger mee te nemen en daarnaast ook drie tot maximaal vier kleine machines (motorzagen, bladblazers, heggenscharen en dergelijken).

Dus, voor pechhulp bij uw tuinmachines of gewoon voor een reparatie of onderhoudsbeurt bent u bij T&P Kaatsheuvel aan het juiste adres.

Formulier pechhulp tuinmachines

Inkoop

Bij T&P Kaatsheuvel kunnen, mits het voldoet aan de eisen , oude machines direct worden verkocht of worden ingeruild bij aankoop van nieuwe(re) cirkelmaaier of handgereedschap.

Verkoop

T&P Kaatsheuvel beschikt over een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte tuinmachines. Al onze machines zijn van hoge kwaliteit en ons aanbod wordt dagelijks up-to-date gebracht.

Reparatie

T&P Kaatsheuvel is een vakkundig bedrijf voor het onderhoud of de reparatie van uw grasmaaier of  uw tuingereedschap. Onze specialisten beschikken over jarenlange kennis en ervaring.


Occasions

Onderhoud

Contact
Back To Top